MH370


Terkini

Lelaki terkejut KFC hidang Kentucky Tikus Goreng!


(Gambar) Lelaki Saman KFC, Pesan Ayam Goreng Alih-Alih Dapat Tikus Goreng

Geli dan meNiat seorang lelaki yang mahu menikmati keenakan dan kerangupan ayam goreng KFC akhirnya terbantut apabila pesanan yang diperolehinya adalah seekor tikus goreng!

Hal itu terjadi kepada Devorise Dixon, daripada California, Amerika Syarikat, apabila berkunjung ke restoran berkenaan pada Jumaat lalu.


Jika diperhatikan gambar tikus goreng yang sudah menjadi viral itu, ia jelas menunjukkan bentuk badan haiwan tersebut termasuklah bahagian ekornya.

Meskipun pihak pengurusan restoran berkenaan segera menukarkan menu tersebut dan memohon maaf, Dixon nampaknya membawa hal berkenaan kepada tindakan undang-undang.

Dia kemudiannya mengupah peguam untuk menuntut ganti rugi.

“Datang semula ke KFC dan bercakap dengan pengurusnya. Dia mengakui bahawa ianya seekor tikus dan memohon maaf, tibalah masa untuk mengupah peguam!!!

“Berhati-hati, jangan makan makanan segera!!," demikian memetik posting Dixon di laman Facebooknya.Kalau sampai tergoreng tikus, memang nampaknya pihak pengurusan KFC cawangan ini tidak menitikberatkan soal kebersihan premis, terutamanya di dapur.


Lelaki terkejut KFC hidang Kentucky Tikus Goreng! Reviewed by Cyusrie on 7:29 PM Rating: 5

No comments:

All Rights Reserved by Blog Berita terkini dari masa ke semasa © 2008 - 2019
Powered By Blogger, Designed by Beritaup2date

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.