izara2 Gambar Mesra Di Set Pengambaran Aeril Zafrel dan Izara Aishah Tersebar!

Gambar Mesra Di Set Pengambaran Aeril Zafrel dan Izara Aishah Tersebar! 

Nampaknya Kontroversi 2 artis ini belum berakhir tetapi telah timbul masalah baru iaitu isu gambar mesra Aeril Zafrel dan Izara Aishah telah tersebar melalui internet secara perlahan lahan – Ketika kontroversi pernikahan dan kelahiran anak lelaki didakwa milik Aeril Zafrel dan Wawa Zainal masih belum reda sepenuhnya dan terus hangat diperkatakan, tersebar pula sekeping gambar Aeril Zafrel dan Izara Aishah sedang bermesra di lokasi pengambaran telefilem Cinta Mat Semperit.

izara1 Gambar Mesra Di Set Pengambaran Aeril Zafrel dan Izara Aishah Tersebar!

Apakah hati Aeril Zafrel sudah berubah? Melihat pada gambar ini penulis melihat seolah olah timbul perasaan cinta jika dilihat pada kedua dua mata mereka sewaktu renungan.

izara3 Gambar Mesra Di Set Pengambaran Aeril Zafrel dan Izara Aishah Tersebar!

Gambar ini dikongsikan oleh portal Rotikaya di laman Facebook semalam dan telah mengundang pelbagai reaksi kurang senang di kalangan pengguna Facebook lain. Melihat pada gambar ini, kedua dua nya kelihatan sangat bergembira bila bertemu bertentang mata walaupun bukan masa sesi pergambaran. Apakah ini dinamakan cinta? Pastinya, gambar ini bakal membuat Wawa Zainal cemburu dan naik marah, tak gitu? Kita tunggu respon WAWA nanti?

izara4 Gambar Mesra Di Set Pengambaran Aeril Zafrel dan Izara Aishah Tersebar!